Zomaar even een uurtje tussendoor…

Zomaar even een uurtje tussendoor…

De vissende studenten onder ons zullen het wel herkennen, je bent de hele ochtend met je huiswerk bezig geweest en je concentratie valt op een gegeven moment weg. Zo had ik dat vanmorgen ook, Hele ochtend met mijn huiswerk bezig en zo valt tegen de middag de concentratie weg.. Wat doe je dan? Juist! Je gaat even een uurtje naar de waterkant om afleiding te zoeken!

Voor dit soort uurtjes tussen door hou ik het zo simpel mogelijk en kies ik voor de Spin-it 250 want het werpen met deze hengel is vrijwel een genot. Voordeel van het vissen met een molen is dat je verdere worpen kunt maken met “lichtgewicht” aasjes zoals de Propzz, Little Temptation en de Pike Strike Series Shads, laten zich prima werpen met deze hengel. Maar ook de Fat izy is hier erg goed mee weg te zetten. De spin-it geeft de actie van het kunstaas geweldig door na mijn mening.

Aangekomen bij de waterkant leek het water erg troebel dus koos ik voor de Fat izy in de nieuwe Limited Anniversary kleur. Deze kleur moet wel opvallen in dat troebele water en dat bleek de sleutel tot vangen want binnen 2 worpen schoof de eerste dame al vol over de Fat izy heen!

Foto 1web
Vol over de Fat Izy heen…!

Foto 2web
Verjaardagskleurtje doet het goed…

Vervolgens volgden er binnen een uurtje nog 5 stuks. Allen zagen ze wel een heerlijke prooi in de Fat izy. Na 6 snoeken vond ik het wel mooi geweest want het begon ondertussen ook weer te regen en er moest ook weer wat aan het huiswerk gedaan worden!

Foto 3web
Deze was wat minder gulzig, toch “hangen!!”

Een tip van mijn kant: Hou het simpel en probeer zo weinig mogelijk mee te nemen! Je gaat immers maar voor even dus dan heb je aan een bakje een paar kunstaasjes en een goeie onthaaktang al genoeg. Vergeet niet om ook nu je knip tang mee te nemen. Want je zult hem maar niet bij je hebben als je hem nodig hebt!

Tight Lines, Robert Fox

Published by M.Ulje on Thursday, February 11th, 2016 | No Comments
Uncategorized |

Share This Article

Related Posts

Comments

There are no comments on this entry.

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Add a Comment

Required

Will not be published. Required

Optional