Nieuw team, nieuwe hardbaits!!

Eind 2009, begin 2010 was het nieuwe Rozemeijer Team een feit. Direct bij de eerste ontmoetingen bleek dat er drie productgroepen zijn die het meest interessant zijn voor de fanatieke roofvissers. Deze drie productgroepen zijn: hengels, molens/reels en hardbaits. Als we het over hardbaits hebben dan kan dit variëren van jerkbaits, swimbaits, pluggen voor diep en ondiep water, specifieke pluggen voor de snoek of juist voor de snoekbaars, pluggen voor bijvoorbeeld de polder of juist pluggen om mee te trollen. Al snel kwamen we op 6 modellen uit die een groot deel van onze visserij “afdekken”.

1)     Een Jerkbait

2)     Een Swimbait

3)     Een Trolplug

4)     Een Polderplug

5)     Een Rattler

6)     Een Snoekbaarsplug

De opdracht voor het gehele team was dan ook om over deze 6 modellen na te denken. Met name punten als lengte, vorm, dregmaat, diepgang, actie en drijfvermogen zou door elke teamlid op papier worden gezet. In maart 2010 zijn de definitieve tekeningen naar de fabrikant opgestuurd. We hadden dus twee maanden om alle belangrijke punten voor te bereiden.

Op 23 maart 2010 werden we ’s avonds bij Sander Paans verwacht om alle details uit te laten tekenen door Robert-Paul. Robert-Paul, docent beeldende vorming en kunstvakken, tekent duidelijk, gemakkelijk en weet alle belangrijke details met gemak op papier te zetten, een echte kunstenaar zullen we maar zeggen.

De 6 modellen werden die avond klaargemaakt om naar de fabrikant te versturen, ieder met zijn eigen karakter en vorm, precies zoals de opdracht een maand of 2 daarvoor was aangenomen. De start is gemaakt!!!

Via de site willen we jullie het proces van deze ontwikkelingen laten volgen, later dus meer over het ontstaan, de eerste testen, de kleur keuzes etc.,etc. Volg de updates over de nieuwe serie hardbaits van Rozemeijer op onze site.

Tot horens,

Marcel Uljé

Published by Team Rozemeijer on Monday, August 9th, 2010 | 6 Comments
Product News | Tags: ,

Share This Article

Related Posts

Comments

 1. Snoekske Aug 9, 2010

  Respect mannen!! Ik wacht met smart op het verslag van afgelopen week..

  Groet,
  Ronald

 2. Erik Aug 10, 2010

  Jongens!! Heel cool dit! Gefeliciteerd met deze topsite!!

 3. Sander Paans Aug 11, 2010

  Bedankt Erik! We gaan ons best doen.

  grtz, Sander

 4. Renier Izeboud Aug 11, 2010

  Ik zie nu al uit naar de andere delen! Ik ben vast begonnen met het typen van de laatste dag!

  Veel leesplezier iedereen!

  Gr, Renier

 5. sam Aug 17, 2010

  uljee waar zijn jouw fotos

 6. marcel ulje Aug 19, 2010

  hahahaha, jij ook hier? Niet alles tegelijk op publiceren he…..rustig aan….;-) spreek je….gr.

Trackbacks

 1. Rozemeijer op de Fair for Lure & Fly 2010 « Rozemeijer

Add a Comment

Required

Will not be published. Required

Optional