2016…..Het merk Rozemeijer bestaat 15 jaar! Althans, 15 jaar levert dit puur Nederlandse roofvismerk z’n producten via winkeliers aan roofvissers van alle categorieën en is daarbij één van de, zo niet, het oudste puur Hollandse roofvismerk van Nederlandse bodem. Kwaliteit, innovatie en service zijn de basis voor dit jubileum!

Het merk heeft zich in de loop der jaren over Europa verspreid, iets waar we trots op kunnen zijn. Gevorderden tot topspecialisten, velen hebben een aantal Rozemeijer producten in hun bezit. Hoe kan het ook anders? Producten ontwikkeld door een team van doorgewinterde roofvissers die constant op zoek zijn naar verbeteringen in “hun” visserij. Of dat nu om een effectievere manier van vissen gaat of om het verbeteren of ontdekken van nieuwe producten.

Ontwikkeling staat dus hoog in het vaandel.

En dat is te zien..! Een Rozemeijer product is uniek en snel te herkennen. Kijk naar het unieke kunstaas, of het nu om “hardbaits” gaat of “softbaits”. Allen een eigentijdse kleurstelling, uniek design en vangkracht.! Leaders en snaps met een ongelofelijke trekkracht en betrouwbaarheid, hengels die doen wat ze moeten doen, het werpen van ons (kunst)aas en heerlijk gecontroleerd drillen van “onze” vis. Laten we dat niet vergeten!

Deze koers houden we vast..!

Rozemeijer staat. Ooit zo klein begonnen, nu zo groot. Wie kent het niet? Juist, elke roofvisser kent het en weet erover te vertellen. Want zonder jou is Rozemeijer niet meer dan een label gekoppeld aan producten. Als jij met onze producten vist weten we het zeker: we hebben de juiste koers uitgezet. Ook in 2016 en de jaren die nog volgen.

Wij zien de toekomst met vreugde tegemoet, qua producten, qua plezier, qua vangsten en qua technieken. Geniet van uw visserij, heb plezier, geniet van de natuur en wees blij met elke vangst, groot of klein. Dat doen wij ook en wij vinden het geweldig. Roofvissen is prachtig!

Jeugd die hoort bij deze tijd. Internet, Streetfishing en meer van die termen, ze zijn onlosmakelijk verbonden aan deze tijd. Wij gaan daar in mee en sterker nog, wij lopen voorop. Blijf ons volgen. Een merk met emotie, stijl en uitstraling

Geniet, wees zuinig op de natuur en catch & release….!!

TEAM ROZEMEIJER